HTML

Karcagi Közmunka Program Narancsmellényben

Nem rég indult a Karcagi Közmunka Program Ilyen sikeres lett 600 millióból Töltsd fel te is a henyélő brigádok képeit Narancssárga mellényben repül az idő. Narancsban minden kicsit más Dolgozz, vagy felkerülsz. FÉNYKÉPEZZ, hogy Ő is felkerülhessen

Friss topikok

  • kkkl: Annyi kérdésem lenne mindenkihez, hogy feltűnt egyáltalán valakinek, hogy ez a közmunka nem új kel... (2010.08.31. 10:10) Friss árú a piacról
  • Dusabajev: @migli: áldottak a magyarok. meg vagyunk áldva a cigányokkal. azt mondod próbáljunk békét egyetért... (2010.08.29. 22:36) Kép poszt 1 (kezdetekben)

Linkblog

Kép poszt 1 (kezdetekben)

2010.06.05. 11:36 KarcagiKözmunka

 Rövid körkép Csütörtökről. Szóval ilyen és ehhez hasonló, na és persze sokkal jobb képeket várunk az oldalra, legyetk résen és kattintgassatok, sohasem lehet tudni melyik árokban alukál egy, vagy merre kószál munkaidőben.

2010 06.03 Csütörtök 12 óra előtt pár perccel egy kis ebéd előtti "eszmecsere":

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És 2010.06.03 11 óra körül a templom előtt: kettő gyomlál egy trécsel a "barinőkkel"

 

 

Na kérem : "Hát csak erre fussa a 600 millióból

Képeiteket a tettrekész közmunkásokról várjuk a karcagikozmunka@freemail.hu e-mail címre

 

13 komment

Címkék: program karcag közmunka karcagi karcagközmunka

A bejegyzés trackback címe:

https://karcagikozmunka.blog.hu/api/trackback/id/tr552058280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katie76 2010.08.19. 19:47:37

Elég szomorú ,hogy erre kell biztatni az embereket,hogy fotózzák le azokat az embereket,aki a város tisztaságáért felelősek. Mert amit egyes emberek eldobálnak,azt ők szedik össze. Csinálná e az az emberke aki erre buzdít? Szerintem inkább örülni kéne,hogy nem mocskos a város. Ne haragudjatok ez undorító. És engedtessék már meg ezeknek a szegényeknek,hogy a nagy melegben,esetleg megállnak egy egy 5 percre,beszélgetni. Talán más ember nem teszi ezt a klimatizált helységekben? Ez az egymás furkálása hányingerrel tölt el. Köszönöm hogy megírhattam.

Hair 2010.08.19. 21:30:41

Kedves Katie.Felháborodtam azon hogy felháborodtál.Miért baj az hogy vannak emberek akiknek elegük van az élösködökböl???Akik legalább szóvá merik tenni azt amiröl nem illö beszélni mert "rasszista"?Természetesen nem arról a 15%ol van szó aki becsületesen dolgozik a közmunka programban.Ha nem arról a 75%ol aki nem!

katie76 2010.08.20. 08:14:53

Hát nem tudom. Azt gondolom,hogy nekik is van ebédidejük,vagy 5 perc pihenő. És egyesek kihasználják ezeket a perceket,hogy lefotózzák őket. És egy naplopó bandának állítsák be őket. Nem beszélve a megalázó kommentekről amiket a képek alá gyártanak. Nem beszélve vannak jogaik ezeknek az embereknek is.Pl arra ,hogy ne készüljenek róluk ilyen lekicsinyítő fényképek.Sajnálom,hogy egy ilyen undorító oldalra tévedtem.

stem cell 2010.08.21. 11:37:28

Sajnálattal kell hallanom, hogy mi folyik, eddig csendesnek hitt városunkban. Politikai nézeteket félretéve, visszataszítónak tartom, hogy mire képesek bizonyos emberek. S csak, hogy, ha már a megkülönböztetésről beszéljünk:
Nem fussa, hanem futja. Illetve hol van a személyi jogvédelemről szóló törvény figyelmen kívül hagyása? Ezúton szeretném felhívni a figyelmet, hogy amit a képkészítők csinálnak/művelnek, az BŰNCSELEKMÉNY-nek minősül (Személyiségi jogok és a fotózás:
Az ember személyiségének polgári jogi védelmét a személyhez fűződő jogok hivatottak biztosítani. E jogok az egyén magánszférájának határait vonják meg, s arra szolgálnak, hogy az egyéni önmegvalósítás e privát területét illetéktelenül senki ne háborgassa. A személyiségi jogok sérelmére az egyén főszabály szerint bárkivel szemben hivatkozhat, és megsértésük esetén számos jogorvoslati lehetőséggel élhet a jogában sértett személy).
Mindenki forduljon magába, és döntse el, hogy helyesen ad-e másokról véleményt vagy sem, illetve egyáltalán helyesen teszi-e. Távol áll tőlem a politika, de annyit én is látok, és persze én is fotózhatnék nyugodt szívvel, hogy, hogyan folyik a pénz a politikusok mellékzsebébe...A másik dolog, amit egyáltalán nem tudok elfogadni, a rasszizmus, illetve a szélső jobboldali mentalitás/politikai nézet megjelenése, visszaerőszakolása mindennapjainkba.
Szerintem emberek között nincs különbség, attól függetlenül, hogy Isten és a sors kit, mivel ajándékozott meg. Azt is figyelembe kell venni, hogy nem mindenki indulhat biztos háttérrel, s vannak olyanok is, akiknek küzdeni kell azért is, hogy legalább a hátrányt behozzák, amivel indultak születésüktől kezdve. Csak a saját példámat tudnám felhozni: én is ugyanolyan cigány származású fiatal ember vagyok, mint a képen szereplő hölgyek, mégis diplomázott, felsőfokú végzettséggel rendelkező értelmiségi vagyok. Mellesleg soha sem tettem, vagy mondtam más embertársaimra megkülönböztetést, vagy diszkriminációra utaló megjegyzéseket.
Igen sajnálatra méltó dolog, s ezek után tényleg elgondolkoznék azon, hogy tovább folytatnám-e ezen tevékenységeimet! A blog készítőjének szántam utolsó soromat.
Szívesen megvitatnám ezt a sajnálatos dolgot egy nyitott beszélgetés során (nyílt vita/fórum).
További szép napot!
J.

KarcagiKözmunka 2010.08.21. 11:47:01

@stem cell: Köszönjük a tartalmas megjegyzéseket, kommentet, természetesen igyekszünk a személyiségi jogaikat tiszteletben tartani az egyébként közcélú foglalkoztatottaknak is.
Ezzel párhuzamosan, mivel közcélú adatnak minősül a foglalkoztatottak neve és címe felvettük a kapcsolatot a Városgondnoksággal és kérjük tőlük a foglalkoztatottak listáját, amelye,t mivel közérdekű adat közzé is fogunk tenni.

Természetesen nem csak a rossz vagy munkát nem végzőket szeretnénk utol érni, így várjuk azon képeket is, ahol igen szép, értékteremtő munkát végeznek a közcélú munkások.

stem cell 2010.08.21. 11:57:55

Tisztelt KarcagiKözmunka,

Attól függetlenül, hogy közcélú adat a dolgozók névsora, és önök kikérik a karcagi VGV-től a foglalkoztatottak listáját, az még nem jelenti azt, hogy egyúttal nyugodt szívvel fel is tölthetnek képeket, ezen emberek beleegyezése nélkül, főleg nem, mivel próbálják az egész dolgot a negatív irányba eltolni. Sajnálatra méltó dolog, hogy erre a cselekedetre szánta el magát, ez nem nemesi jellemre utaló viselkedés.
Több ember felé is fogom jelezni ezen blog nem éppen 100%-os erkölcsi, és emberbarát tartalmát, mivel 100%-an negatív képben történik a közmunka bemutatása, ami nem egészen, sőt egyáltalán nem tükrözi a valóságot.
További szép napot!
J.

figyelöö 2010.08.23. 13:15:04

Tisztelt "Karcagiközmunka"

Először is leszögezem,én spec rühhelem a cigányokat,hányingernek tartom,hogy milyen életvitelük van.Viszont a közmunka program jó.Ha a retardált fejedbe egy csepp ész lenne felfognád te is,hogy három nap alatt nem lehet át nevelni senkit,pláne ha elmúlt tíz éves.Megállnak cigizni?trécselni?Na bumm.Akkor mi van?Nyilván te reggel nyolckor felveszed a lantot,és estig meg sem állsz.Netezni is bizti szabit veszel ki.

Esetleg el kellene gondolkodni milyen haszna származik ebből a városnak...pl.aránylag rend,és tisztaság van,a fekákat leköti a munka,addig sem terrorizálja a többi lakost.Viszont a legfontosabb:a koszos kölykök elé példa van állítva,beleépül a mindennapokba a MUNKA szó.
Szerintem ez fontosabb,minthogy elvétve néhányan lopnak maguknak öt,'neagyisten' húsz perc lazsálást.

Mindent összevetve Tisztelt "Karcagiközmunka"

Ön valszeg a szokásos szarkeverők közzé tartozik,bizti egész nap a napiszaron,vagy a puruttyán lóg.Azok meg mind faszverő kisköcsögök.ergo ön is.Kapja össze magát,és agyaljon ki egy normális posztot,vagy maradjon csendbe.

Dusabajev 2010.08.25. 14:30:16

@figyelöö: az utolsó 3 és 1/4 sorból itélve ön sem különb mint egy "szokásos szarkeverők közzé tartozik,bizti egész nap a napiszaron,vagy a puruttyán lóg.Azok meg mind faszverő kisköcsögök.ergo ön is.Kapja össze magát,és agyaljon ki egy normális posztot,vagy maradjon csendbe".

Dusabajev 2010.08.25. 14:33:22

@stem cell: önt felháborítja ez a blog, talán? engem meg ez a videó...www.youtube.com/watch?v=N_TLXU06Sqk

egynagysenki 2010.08.27. 15:32:50

Kedves blogolók

és kedves tévedésben élők.

Nekem az egyik rokonom dolgozik a vgv-nél, ( nevet direkt nem írok ) és az ő fennhatósága alá van vonva vagy 40 cigány közmunkára. Nem olyan szent emberek vannak köztük, mint azt hiszitek. Az egyik lelkes dolgozó ember ezt nyilatkozta az egyik összeszólalkozásuk után az ismerősömmel. " Nízd már mit beszél ez a magyar ember, ültem én 2 évet, agyon ütöm , ha ülök másik kettőt az sem érdekel"
És ilyenkor mit tud tenni szerencsétlen ? Megfegyelmezni őket, hogy már pedig a napi feladatot meg kell csinálni?
Gyakori , hogy a napi feladat negyedét sem csinálják meg, de persze a fizetséget azt követelik. Mondtam "Neki", hogy létezik ez a blog, olvastam a Jobbikos újságba, Ő erre csak annyit mondott, hogy akár egész nap fényképezhetne...- és felkuncogott.
Hát itt tart ez a karcagi valóság.

egynagysenki 2010.08.27. 15:34:42

Ja , és azt el felejtettem , hogy amiért nem csinálták meg a napi feladatot, persze a kedves ismerősöm lett lebaszva a főnöke által. Akár el is veszítheti a munkáját ha így folytatják...

migli 2010.08.28. 13:37:01

cső
Az én véleményem pedig az hogy nagyon jól teszik amit tesznek ha megtehetném én is megtenném!!!!de nekem nem adatot meg ez.amugy meg egy magyar sem vállalaja be a piszkos közmunkát NEM KELL IRIGYKEDNI e nemzetre mert mi magyarok külső szemlélettel itélkezünk (tisztelet a kivételnek)de mindenki magából induljon ki de ezt a jobbik pártnak is mondom ---mert a nagy embereknek kell példát mutatani- nekünk kis embereknek pl:békét egyetértést létrehozni és Nem elenkező cselekményt pl gyülölködés és hagy ne ragozzam stb.mert szerintem nincs annál szebb dolog mint hogy tiszteljünk egymást mert minden nemzet valamiben különleges. szerintem áldott nép a cigány nép.köszönöm

Dusabajev 2010.08.29. 22:36:10

@migli: áldottak a magyarok. meg vagyunk áldva a cigányokkal. azt mondod próbáljunk békét egyetértést létrehozni. hmm ez szép és jó, csak hát nincs kivel. Ha áldott a cigány nép akkor hétvégente költözz már a cigány város szélére, s megtudhatod mennyire áldott...Kiabálnák, garázdálkodnak, alkoholt fogyasztanak ami közterületen tilos, tudtommal. Ha meg szólsz nekik, hogy 6-kor mész munkába, s 23-kor már szeretnél aludni, kiröhögnek, le geciznek, s le kurva anyáznak, s tetejébe még azt is merik mondani, hogy a cigányoknak mindent lehet, s nem lehet őket megállítani. Hmm tényleg áldott a cigány nép. Nem tudom ismered-e azt az északi egységet ami földrajzilag Magyarország északi szomszédja. Sokan szlovákiának hívják, s írják így csupa kis betűvel. Ott az egyik cigány telepet, kétszer vérbe folytotta a rohamrendőrség. Másnap szólt az unió hogy ejnye-bejnye, ezt még se kéne...szlovák válasz, hát jó akkor küldjük kifele őket...az unió válasza erre, jaj nem nem akkor semmi gond...(kicsit átírva de a lényeg ugyan az, hogy Brüsszelben sem tudnak mit kezdeni ezzel az áldott néppel). Amúgy egyébként Franciaországban, Kanadában és Malmöben sem...mert hát dolgozni kell...
süti beállítások módosítása