HTML

Karcagi Közmunka Program Narancsmellényben

Nem rég indult a Karcagi Közmunka Program Ilyen sikeres lett 600 millióból Töltsd fel te is a henyélő brigádok képeit Narancssárga mellényben repül az idő. Narancsban minden kicsit más Dolgozz, vagy felkerülsz. FÉNYKÉPEZZ, hogy Ő is felkerülhessen

Friss topikok

  • kkkl: Annyi kérdésem lenne mindenkihez, hogy feltűnt egyáltalán valakinek, hogy ez a közmunka nem új kel... (2010.08.31. 10:10) Friss árú a piacról
  • Dusabajev: @migli: áldottak a magyarok. meg vagyunk áldva a cigányokkal. azt mondod próbáljunk békét egyetért... (2010.08.29. 22:36) Kép poszt 1 (kezdetekben)

Linkblog

Friss árú a piacról

2010.08.24. 13:28 KarcagiKözmunka

 Új sütetű fotós riporterünk beküldött képe arról tanúskodik, hogy a karcagi piacon 11.18- kor is folyik az élet. Természetesen nem lehet folyton dolgozni egész nap - ezzel mi is tisztában vagyunk -de kérem! nem is 8 órában folyik a munka itt.

Mindegy: a képért jár a képzeletbeli pontos labda meg a köszönet. 

Várjuk a továbbiakat: karcagikozmunka@freemail.hu

 Ui. : a személyiségi jogokra is tekintettel volt a fényképező, mert ebből már sem arcot, sem mást nem lehet kivenni, de ha kérik még kitesszük rá a barátságos szürke smile jelet

 

2 komment

Címkék: képek friss karcag közmunka közmunka.blog

A bejegyzés trackback címe:

https://karcagikozmunka.blog.hu/api/trackback/id/tr862243735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

megmondó1234 2010.08.26. 16:59:48

Kár érte, hogy páran nem tudnak indulat nélkül beszélni a témáról.
Spec szerintem jó, hogy van egy ilyen oldal, legalább majd oda fognak figyelni a vezetők, brigádok és a lakosok, hogy mindenki rendben végezze a dolgát.
Arról, meg, hogy roma kérdés ez vagy nem annyit, hogy nem csak romák dolgoznak a Vg-nál hanem magyarok is, szóval mindenkinek szól aki elcsalja a munkát, de sjanos jellemző, hogy egyből azok balhéznak akinek ingük...
A képzett értelmiséginek aki sértve érezte magát, hogy sajnos belőle van kevés (1%-a a roma lakosságnak a felsőoktatást végzett). Szerintem az oldal csak figyelem felhívó akart lenni és biztos hasznos is lehet, ahogy azt észrevettem oda figyelnek az emberek a közmunkásokra és ők is a munkájukra. Szóval gratula ehhez.

kkkl 2010.08.31. 10:10:40

Annyi kérdésem lenne mindenkihez, hogy feltűnt egyáltalán valakinek, hogy ez a közmunka nem új keletű dolog? 20 évvel ezelőtt is volt és lesz is. És ez csak több lesz, mivel más lehetőség nincs, de ha van, aki tud jobbat, az jelezzen. Csak mivel a politika arról szól, hogy mibe lehet belekötni, mi az, amivel az embereket befolyásolni lehet a választások előtt, így most felkapott lett ez az egész. Lehet fotózni, ostoba módon, de azért jó lenne, ha tisztában lenne mindenki azzal, hogy nem csak az utcán (főtéren) dolgoznak sárga mellényesek. Ha utána néznének egy kicsit jobban, kiderülne, hogy kb. még 500 fő a város más intézményében is van.
És zárásképp, mielőtt bárki is véleményt mond és gyűlölködik, gondoljon arra, hogy azaz intézmény ahol alkalmazva vannak, miért is jött létre. Valamint, hogy nem kívánom senkinek, de ha nem lesz munkája, mert tönkre megy a ég, ahol addig dolgozott, és idősebb korosztály, akkor ne menjen be munkáért, mert sárga mellényes lesz, és leprásként tekintik majd.
süti beállítások módosítása